top of page
Bedwantsen en vlooien

Bedwantsen of vlooien? Contacteer Allround Plaagdierbeheersing uit Haaksbergen

BEDWANTSEN EN VLOOIEN ZIJN NIET ZOMAAR EEN PROBLEEM

Bedwantsen veroorzaken behoorlijk wat overlast en jeuk. Om het probleem grondig en deskundig op te lossen, doet u het best een beroep op een specialist zoals Allround Plaagdierbeheersing. Met onze expertise en jarenlange ervaring weten we wel raad met aanwezige bedwantsen. Bent u benieuwd naar onze aanpak, dan helpen we u graag verder

Bedwantsen en vlooien bestrijden
Allround Plaagdierbeheersing logo

UW SPECIALIST IN HET BESTRIJDEN VAN BEDWANTSEN

Hoe komen bedwantsen bij u in huis?

Bedwantsen komen meestal voor op plekken waar u veel mensen dicht bij elkaar vindt. Denk bijvoorbeeld aan vakantieparken, studentenwoningen, hotels, pensions en dergelijke. De diertjes overleven heel lang. Een van de mogelijke problemen is dat u ze vanaf uw vakantieoord mee kunt nemen naar huis, waar ze zich dan op hun beurt in uw bed nestelen. Want inderdaad, bedwantsen houden vooral van bedden. Denk aan de naden en zomen van matrassen of tussen lattenbodems. Vaak zien we ze ook in het behang of in de bekleding van meubels.

Bedwantsen leven van het bloed van mensen. Een beet van een bedwants is vervelend en zorgt voor jeuk of allergische reacties. Wenst u een probleem met bedwantsen grondig aan te pakken? Contacteer dan Allround Plaagdierbeheersing voor meer informatie.

Bedwantsen aanpakken, beter voorkomen dan genezen

Om bedwantsen bij u thuis te voorkomen, logeert u op vakantie het beste in goed verzorgde hotels. Maar dan nog doet u er goed aan een inspectie uit te voeren. Om helemaal zeker te zijn, zet u uw koffers niet in de onmiddellijke omgeving naast een bed. Wanneer u dan terugkomt uit vakantie, controleer dan of u in uw koffers bedwantsen ziet. Een ander goed idee is om uw kleding op een hoge temperatuur te wassen of enkele dagen in de vriezer te stoppen.

Vlooien voeden zich dan weer met het bloed van honden of katten. Ze overleven niet op mensen, maar kunnen wel behoorlijk wat pijn en jeuk veroorzaken.

Bedwantsen en vlooien bestrijden met Allround Plaagdierbeheersing

Hoe gaan wij te werk wanneer u een beroep doet op ons? Voor Allround Plaagdierbeheersing is elk project maatwerk. We luisteren hierbij eerst naar het probleem en schatten in welke oplossing de beste is. We voeren ook een inspectie ter plaatse uit. Is er weinig tijd, dan is een spoedinterventie altijd mogelijk. We hanteren steeds een transparante werkwijze, waarbij we de behandeling afstemmen op de ernst van het probleem. Met onze certificering in IPM geven we u de garantie dat we op een veilige en verantwoorde manier werken.

Bedwantsen bestrijden

Bedwantsen of vlooien? Neem vandaag nog contact op met Allround Plaagdierbeheersing

Heeft u te kampen met een probleem van bedwantsen of vlooien?  Neem vandaag nog contact met ons op, we bekijken samen het probleem en helpen u graag met een oplossing.

bottom of page