top of page
vleermuizen

Allround Plaagdierbeheersing weert vleermuizen en marterachtigen

BESCHERM UW EIGENDOM TEGEN MARTERS EN VLEERMUIZEN

Marters zijn dieren die onbedoeld heel wat schade kunnen aanrichten. We denken dan bijvoorbeeld aan kabels van auto’s of in gebouwen. Ze zijn nieuwsgierig van aard en kruipen onder de motorkap om essentiële functies van een auto te beschadigen. De marter is een beschermd dier in Nederland, dus die mag niet zomaar bestreden worden. Bij Allround Plaagbeheersing helpen we u graag om marters doeltreffend te weren zodat ze geen schade kunnen aanrichten.

Marter
Allround Plaagdierbeheersing logo

UW SPECIALIST IN HET BESTRIJDEN VAN MARTERS EN VLEERMUIZEN

Hoe gaan we te werk om marters te weren?

Bij Allround Plaagdierbeheersing voeren onze medewerkers grondige inspecties uit om te achterhalen hoe ernstig het probleem is en waar de marters vooral actief zijn. Op basis daarvan stellen we een plan op met de beste preventieve maatregelen. Hierbij plaatsen we op maat gemaakte marterwering afgestemd op uw specifieke behoeften. Deze brengen we vakkundig aan en we gebruiken enkel duurzame materialen.


Marters zijn een groot probleem. Aarzel dus niet om snel contact met ons op te nemen als u merkt dat voertuigen niet goed meer functioneren of als u andere vormen van schade vermoedt. Onze tussenkomst kan levens redden.

Vleermuizen aanpakken met Allround Plaagdierbeheersing

Vleermuizen kunnen schade, hinder en overlast veroorzaken door hun uitwerpselen, genaamd guano, wat zuur is en structurele schade kan veroorzaken aan gebouwen en eigendommen. Daarnaast kunnen ze lawaai maken tijdens hun activiteiten, zoals vliegen en foerageren, wat kan leiden tot verstoring van de slaap. In zeldzame gevallen kunnen vleermuizen ziektes overdragen, hoewel dit meestal beperkt is tot specifieke soorten en situaties.
 

Vleermuizen zijn beschermde dieren en mogen we niet bestrijden. We helpen u wel met de juiste maatregelen tegen overlast en mogelijke problemen.

marters

Neem contact op met Allround Plaagdierbeheersing

Heeft u in uw eigendom problemen met marters en vleermuizen? Contacteer dan vandaag nog Allround Plaagdierbeheersing voor meer informatie

bottom of page