top of page
Kakkerlakkenbestrijding

Kakkerlakkenbestrijding, de specialiteit van Allround Plaagdierbeheersing

GEEF KAKKERLAKKEN GEEN KANS

Niemand wil wat te maken hebben met kakkerlakken, maar als u er thuis of in uw bedrijf last van heeft, doet u een beroep op een specialist om ze te bestrijden. Kakkerlakken zijn niet zomaar onschuldig. Het is belangrijk om snel en op een veilige manier in te grijpen als u te maken heeft met een beginnende kakkerlakkenplaag. Dankzij onze interventie zijn kakkerlakken in no-time helemaal verwijderd. Onze specialisten helpen u graag met middelen, mensen en methodes om kakkerlakken te bestrijden. Maak vandaag nog een afspraak met ons, dan helpen we u snel verder.

Kakkerlakkenbestrijding
Allround Plaagdierbeheersing logo

UW SPECIALIST IN HET BESTRIJDEN VAN KAKKERLAKKEN

Vermijd kakkerlakken in uw woning of bedrijf

Kakkerlakken kunnen voor heel wat problemen zorgen. Ze dragen kiemen van ziektes zoals salmonella, gastro-enteritis, dysenterie en tyfus in zich. Uitwerpselen van kakkerlakken zijn dan vaak verantwoordelijk voor astma en eczeem.


Kakkerlakken produceren verder een onaangename geur. Het is niet bepaald fris om ze in huis te hebben. De geur blijft hangen in de voorwerpen en het voedsel waarmee ze in contact komen. Merkt u kakkerlakken in huis? Dat is meestal een voorbode van een erger probleem en mogelijk een kakkerlakkenplaag. Neem daarom snel contact op met een specialist zoals Allround Plaagdierbeheersing.

Kakkerlakken bestrijden, een klus die oog voor detail vraagt

Om kakkerlakken te vermijden, doet u er goed aan spleten onder deuren of in muren te bekijken. De beestjes verstoppen zich graag in gaten, naden en kieren. Overdag ziet u ze niet, maar ’s nachts zijn ze dan weer des te meer actief. Merkt u kakkerlakken op, neem dan contact op met een specialist zoals Allround Plaagdierbeheersing.

Hoe wij bij Allround Plaagbeheersing kakkerlakken bestrijden

Kakkerlakken bestrijden is een specialiteit van Allround Plaagbeheersing. We nemen steeds de tijd om te luisteren naar uw concrete omschrijving van het probleem. U vertelt bijvoorbeeld waar u kakkerlakken signaleert en hoe lang u er al last van heeft. Als we alle informatie verzameld hebben, stellen we een plan van aanpak voor. Op basis van onze IPM en HACCP-certificering kiezen we een gepaste methode. Deze bestaat zowel uit het bestrijden van de aanwezige kakkerlakken met biociden, maar ook uit het dichten van gaten en kieren, om kakkerlakken op lange termijn te bestrijden.

Kakkerlakkenbestrijding

Contacteer Allround Plaagdierbeheersing

Wilt u de hulp van Allround Plaagdierbeheersing bij het bestrijden van kakkerlakken? Neem dan vandaag nog contact met ons op, we helpen u graag verder.

bottom of page