top of page
mierenplagen

Allround Plaagdierbeheersing bestrijdt mierenplagen in uw bedrijf en woning

MIEREN ZIJN HINDERLIJK EN SOMS GEVAARLIJK

Heeft u regelmatig problemen met mieren in en rond uw pand? Dan moet u een beroep doen op een professional om dit probleem aan te pakken. Mieren zijn kleine diertjes, maar kunnen behoorlijk wat schade aanrichten als u ze hun gang laat gaan. Doe vandaag een beroep op de expertise van Allround Plaagdierbeheersing om mieren aan te pakken.


Mieren kunnen behoorlijk hinderlijk zijn. Vinden ze een klein gaatje tussen binnen en buiten, dan zijn ze snel op weg naar uw voedselkast. Hiervoor verwijderen ze collectief zand en aarde om gangen en nesten te maken. Dit kan dan zorgen voor verzakkingen in bestratingen buiten of uw vloer binnen, met alle gevolgen van dien. Mieren gaan ook vaak te keer in het gras en creëren kale plekken in uw gazon. Bij Allround Plaagdierbeheersing pakken we problemen met mieren professioneel aan.

mierenplagen bestrijden
Allround Plaagdierbeheersing logo

UW SPECIALIST IN HET BESTRIJDEN VAN MIEREN

Voorkom problemen met mieren in en rond uw huis

Met de volgende tips kunt u overlast van mieren in en rond uw woning voorkomen.
 

  • Zorg voor een schone omgeving. Veeg uw terrastegels regelmatig schoon en let op de aanwezigheid van mieren.

  • Eet u regelmatig buiten? Ruim dan altijd goed op en verwijder etensresten. Maak de eettafel goed schoon na het eten.

  • Dicht kleine kieren en spleten tussen tegels of tussen uw terras en uw woning goed af. Zo vermijdt u dat ze zich een weg banen van binnen naar buiten

Mieren bestrijden op een veilige en professionele manier

Heeft u een probleem met mieren, doe dan een beroep op Allround Plaagdierbestrijding voor een correcte en veilige aanpak van het probleem. We komen graag even bij u langs om de situatie te bekijken en in te schatten welke maatregelen nodig zijn. Indien nodig, grijpen we direct in of stellen we een bestrijdingsplan op langere termijn op. Met dit plan maken we dan de omgeving op een duurzame manier vrij van mieren.

 mierenplagen

Contacteer Allround Plaagdierbeheersing

Wilt u graag een professionele aanpak om mieren te bestrijden in uw woning, winkel, keuken, bedrijf of nog veel meer? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

bottom of page