top of page
mollenbestrijding

Kies voor mollenbestrijding met Allround Plaagdierbeheersing

HEEFT U LAST VAN MOLLEN IN UW BEDRIJF OF GRASVELD? 

Doe een beroep op Allround Plaagdierbeheersing voor het bestrijden van mollen. We pakken dit probleem graag voor u aan op een professionele en doeltreffende manier. Dankzij onze aanpak geniet u weer van uw gazon of beperkt u schade aan uw tuinmachines en uw terras. Maak vandaag nog een afspraak met Allround Plaagdierbeheersing.

Mollen zorgen voor heel wat overlast

Heeft u net een nieuwe tuin? Dan is het behoorlijk vervelend dat mollen uw gazon kapot maken. Ze zorgen met hun gangen onder de grond voor verzakkingen en molshopen krijgt u ook moeilijk weggewerkt. U kunt na verloop van tijd uw gras niet meer netjes maaien door de vele verzakkingen. Zelfs terrassen verzwakken door het continue graafwerk van mollen.

mollenbestrijding
Allround Plaagdierbeheersing logo

UW SPECIALIST IN HET BESTRIJDEN VAN MOLLEN

Bij Allround Plaagdierbeheersing helpen we u bij het weren en bestrijden van mollen

Zoals bij veel problemen is voorkomen vaak beter dan genezen. Om te vermijden dat een mol in uw weide, gazon of grond gaat graven, maait u het stuk grond regelmatig. Verticuteer het gras en werk met een tuinrol om de aarde goed aan te drukken. Mollen houden niet van lawaai, dus regelmatig maaien met een elektrische grasmaaier of een grasmaaier op benzine is een goed idee.

Mollennetten en -vallen

Heeft u toch last van mollen, dan helpen we u graag bij Allround Plaagdierbeheersing. Zo kunnen we bij de aanleg van nieuwe tuinen mollennetten voorzien. Deze houden mollen tegen aan de rand van uw gazon.

Het plaatsen van mollenvallen is een effectieve oplossing. Onze specialisten plaatsen deze nauwgezet in mollengangen om mollen te vangen. We gebruiken nog meer methodes die telkens toegespitst zijn op de omvang en de ernst van het probleem. Onze totaalaanpak op het vlak van mollenbestrijding is een garantie op succes.

bestrijden van mollen

CONTACT

Heeft u een probleem met mollen in uw weide, tuin of landbouwgrond? We helpen u graag bij uw probleem en maken een plan dat rekening houdt met mens en milieu. Contacteer vandaag nog Allround Plaagdierbeheersing!

bottom of page