top of page
bestrijden van muizen en ratten

Allround Plaagdierbeheersing, uw specialist in het bestrijden van muizen en ratten

GEEF MUIZEN EN RATTEN GEEN KANS

Geef muizen en ratten geen kans in uw bedrijf, stal, loods, fabriek of woning. Dankzij de doelgerichte aanpak van Allround Plaagbeheersing bent u op korte termijn van het probleem verlost. We analyseren en inventariseren de situatie en met de juiste materialen en methodes bestrijden we de plaagdieren. U kunt op elk moment een afspraak met ons maken. Dan komen we het probleem bij u ter plaatse bekijken.

Onze aanpak steunt op wering, bestrijding en preventie. Dankzij onze IPM-certificering bent u zeker dat we op een milieubewuste manier te werk gaan.

Effectieve ongediertebestrijding
Allround Plaagdierbeheersing logo

UW SPECIALIST IN HET BESTRIJDEN VAN MUIZEN EN RATTEN

Overlast van muizen en ratten: een vervelend probleem

Muizen, ratten en andere knaagdieren zorgen voor schade en overlast. Ze tasten voedingsstoffen aan of bijten bijvoorbeeld kabels door. Ontlasting van knaagdieren zorgt voor onaangename geuren en problemen qua hygiëne. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn in spouwmuren, kieren of in valse plafonds.

Woningen zijn veilige schuilplaatsen voor knaagdieren bij koude. Zeker als er voedsel aanwezig is, weten ze de weg te vinden. U schakelt bij een probleem met muizen of ratten het beste een specialist in. Wij gaan op zoek naar de oorzaak van het probleem, zodat u er op een duurzame manier van verlost bent en blijft.

Hetzelfde geldt voor ratten. Ratten zijn plaagdieren die voor veel overlast zorgen in uw huis, tuin en schuur. De bruine en de zwarte rat zijn de grootste boosdoeners onder de verschillende soorten ratten. Zij hebben een voorkeur voor droge plekken waar ze zich goed kunnen verstoppen. Zolders, voorraadkasten en opslagplaatsen zoals schuren zijn ideaal. Zeker als er voldoende voedsel aanwezig is, vinden ze de weg. Ze brengen hierbij schade aan en bijten bijvoorbeeld kabels door, wat voor ernstige financiële kosten en problemen qua veiligheid kan zorgen.

Heeft u last van muizen of ratten?

Allround Plaagdierbeheersing helpt u bij:
 

  • bestrijden van muizen

  • bestrijden van ratten

  • kiezen van de juiste oplossingen, zoals het dichten van spleten en kieren

  • opstellen van netten, gaas en andere vormen van wering

  • inzetten van biociden om muizen en ratten te bestrijden

Hoe pakt u een muizen- of rattenprobleem het beste aan?

Zelf aan de slag gaan met muizenvallen en gif kan altijd, maar als specialist in de plaagdierbeheersing werken we voor u een oplossing uit van a tot z. Welk plan van aanpak we opstellen, hangt af van situatie tot situatie. Enkel op deze manier kunnen we succes op lange termijn garanderen.


Welke bestrijding wij gebruiken om de muizen aan te pakken, is afhankelijk van de hoeveelheid muizen die aanwezig is. We spitsen de bestrijding van het ongedierte toe op uw situatie:

  • woonhuizen

  • agrarische bedrijven

  • logistieke bedrijven

  • voedingsbedrijven

  • loodsen

bestrijden van muizen en ratten

Maak een afspraak voor adequate bestrijding van ratten en muizen

Heeft u in uw woning een probleem met ratten en muizen? Dan helpen we u graag verder. Contacteer ons vandaag voor een afspraak. Wij komen dan zo snel mogelijk bij u langs om de situatie te bekijken en voor u op een doeltreffende manier de knaagdieren te bestrijden.


bottom of page