top of page
achtergr18.jpg

Allround Plaagdierbeheersing pakt schimmels aan

HOE ONTSTAAN SCHIMMELS IN WONINGEN?

Schimmel in woningen ontstaat in de meeste gevallen door vochtproblemen. We denken hierbij aan lekken, condens of slechte ventilatie in het algemeen. Heeft u te maken met een luchtvochtigheid die continu te hoog ligt? Dan ontstaan schimmels op materialen zoals hout, gips, behang of tapijt. Dit ziet er niet alleen vies uit, maar het zorgt ook voor mogelijke gezondheidsproblemen.

Om schimmels geen kans te geven, zorgt u in vochtige ruimtes het beste voor een goede ventilatie en een optimaal klimaat. Bij Allround Plaagdierbeheersing helpen we u graag om de juiste omstandigheden te creëren om schimmel tegen te gaan.

schimmels
Allround Plaagdierbeheersing logo

UW SPECIALIST IN HET BESTRIJDEN VAN SCHIMMELS

Hoe gaan we te werk bij problemen met schimmel?

Om te beginnen voeren we steeds een grondige inspectie uit van de woning waarin schimmel voorkomt. Dit doen we om de oorzaak te achterhalen. Dit kan bijvoorbeeld een lek in het dak zijn dat eerst gedicht moet worden.
 

Zodra de oorzaak van de schimmels bekend is en het probleem is opgelost, kunnen we de schimmel die nog aanwezig is wegwerken. Hier hangt de aanpak af van de ernst van het probleem. We kunnen bijvoorbeeld met biociden werken om de schimmels, die een levend organisme zijn, te bestrijden. In sommige gevallen is een heuse sanering nodig en moeten we (delen van) de ruimte verwijderen, behandelen en renoveren.
 

Daarnaast helpen we u graag met een preventieve aanpak om schimmels te vermijden. Een langdurige periode van monitoring en controle blijft nodig om ervoor te zorgen dat het probleem niet terugkomt.

achtergr18.jpg

Neem vandaag contact op met Allround Plaagdierbeheersing

Heeft u last van schimmel in uw woning? Bij Allround Plaagdierbeheersing helpen we u graag met een grondige oplossing voor dit probleem! Bel ons vandaag voor een afspraak.

bottom of page