top of page
vliegenbestrijding

Allround Plaagdierbeheersing helpt met de juiste vliegenbestrijding

GEEF VLIEGEN GEEN KANS MET ALLROUND PLAAGDIERBEHEERSING

Iedereen heeft wel eens een vlieg in huis. Heeft u thuis of op uw bedrijf last van grote hoeveelheden vliegen? Dan moet u een beroep doen op Allround Plaagdierbeheersing voor een snelle en effectieve aanpak van dit probleem. We hebben een jarenlange expertise en voeren gerichte acties uit om de overlast van vliegen teniet te doen. Maak kennis met Allround Plaagdierbeheersing om dit acute probleem aan ons voor te leggen. We maken graag een afspraak met u om u van uw vliegenplaag te verlossen.

vliegenbestrijding
Allround Plaagdierbeheersing logo

UW SPECIALIST IN HET BESTRIJDEN VAN VLIEGEN EN MOTTEN

Overlast van vliegen in en om uw woning of bedrijf

In en om het huis of het bedrijf kunnen vliegen een ware plaag worden. Vliegen zijn dan ook nooit welkom. Ze zijn lastig te verdragen en zorgen bovendien voor de snelle verspreiding van ziektes en bacteriën. Vliegen voelen zich aangetrokken tot rottende etenswaren of bijvoorbeeld mesthopen, waar ze graag op vertoeven. Vervolgens komen ze terecht op uw voedsel of uw aanrecht, waardoor ze bacteriën overdragen. Zoekt u een oplossing voor een vliegenplaag? Neem dan contact op met Allround Plaagdierbeheersing voor de juiste vliegenbestrijding.

Een snelle oplossing voor een vliegenplaag in en om uw eigendom

Doet u een beroep op Allround Plaagdierbeheersing, dan zorgen we voor een oplossing op maat. We luisteren naar uw verhaal en analyseren het probleem totdat we tot bij de oorzaak terechtkomen. We zijn pas tevreden als u ook tevreden bent.

Hoe gaan we te werk om een vliegenplaag te bestrijden?

We voeren steeds een grondige inspectie uit en waar we kunnen, pakken we vliegen onmiddellijk aan. Hiervoor werken we met speciale vallen en afweringen, maar ook met biociden als bestrijdingsmiddel. Wilt u meer weten over de middelen die we gebruiken? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

Bestrijding van vliegen in agrarische bedrijven

Agrarische bedrijven zijn vaak slachtoffer van problemen met vliegen. Zo kunnen vliegen verantwoordelijk zijn voor de ontsteking van uiers van koeien, wat een mindere melkafgifte als gevolg heeft. Daarnaast brengen vliegen ook ziektes over. Om vliegen doeltreffend aan te pakken, gebruiken we Neporex in mestputten. Dit zorgt ervoor dat de larven van vliegen niet kunnen groeien. We vertellen u er graag meer over.

motten en vliegen

Motten als plaagdieren?
We pakken dit probleem aan

Motten kunnen eveneens een probleem op uw eigendom vormen. Motten kunnen schade aanrichten in de agrarische sector, meer bepaald in graanopslagplaatsen. Daarnaast brengen de beestjes schade toe aan wollen kleding, vloerbedekking, houten plinten en de achterwanden van houten kasten.

Bestrijding van vliegen

Contacteer Allround Plaagdierbeheersing

Allround Plaagdierbeheersing helpt u graag bij de aanpak van vliegen en een effectieve bestrijding van vliegen en motten. Bel ons vandaag nog voor een afspraak!

bottom of page