top of page
wespen en hoornaars bestrijden

Bestrijd wespen en hoornaars samen met Allround Plaagdierbeheersing

WESPEN- EN HOORNAARS NESTEN DOELTREFFEND AANPAKKEN

Heeft u thuis of in uw bedrijf een overlast van wespen of merkt u een wespennest op? Dan is het belangrijk om een beroep te doen op professionals met de nodige expertise in het bestrijden van wespen. Zo zijn we bij Allround Plaagdierbeheersing gespecialiseerd in de juiste methodes en middelen om wespen en hoornaars effectief aan te pakken. Wilt u meer informatie of heeft u onze hulp dringend nodig? Bel ons dan meteen voor een afspraak bij u thuis of op uw bedrijf.

wespen en hoornaars bestrijden
Allround Plaagdierbeheersing logo

UW SPECIALIST IN HET BESTRIJDEN VAN WESPEN EN HOORNAARS

De overlast van wespen

Ziet u een klein gaatje in de voeg van de muur waar wespen continu in- en uitvliegen? Of merkt u plots in uw gazon een grote bedrijvigheid van wespen op? Dan is de kans groot dat er zich een wespennest gevormd heeft. Wespen zorgen al snel voor angst en ongenoegen, maar ook gewoon voor concreet gevaar. Als u in de buurt van een wespennest actief bent of gezellig zit te eten, bestaat de kans dat u onbewust de wespen irriteert of aantrekt, waarna ze geneigd zijn om te steken. De kans bestaat bovendien dat u allergisch reageert op een wespensteek.

 

Merkt u een wespennest op, dan doet u er dus goed aan om snel, veilig en efficiënt te handelen. En dit zijn nu net de specialiteiten bij de aanpak van wespen van Allround Plaagdierbeheersing.
Naast wespen kunnen ook hoornaars voor problemen zorgen. Deze soort is op zich minder gevaarlijk dan wespen. Ze steken alleen als ze bekneld raken of als men ze aanraakt. Een steek is meestal ongevaarlijk, behalve als de steek direct in een bloedvat gebeurt of als u overgevoelig of allergisch reageert op de beet. In geval van twijfel contacteert u een arts.

Een snelle oplossing voor een wespenplaag in uw huis of uw bedrijf

Met Allround Plaagdierbeheersing kiest u een professionele partner en specialist in de bestrijding van wespen en hoornaars. Probeer in elk geval niet zelf om het wespennest te verwijderen. Kies voor de hulp van een specialist op het gebied van plaagdierbestrijding. Dicht de opening waar wespen in en uit het nest vliegen niet af, want dan zoeken ze een andere uitweg, met mogelijk nog grotere problemen als gevolg.

Hoe wij bij Allround Plaagdierbeheersing wespen aanpakken

De meest efficiënte manier om wespen duurzaam te bestrijden, is het aanbrengen van een speciaal poeder bij de nestingang. De wespen die in en uit het nest vliegen, komen in aanraking met het poeder. Zij komen dan op hun beurt in contact met de koningin en de larven, waardoor deze sterven. Hierdoor vermindert de overlast van wespen in de buurt van uw huis of tuin heel snel.

Allround Plaagdierbeheersing

Contacteer Allround Plaagdierbeheersing

Wenst u snel een beroep te doen op iemand die wespennesten doeltreffend en veilig bestrijdt? Neem dan vandaag nog contact op met Allround Plaagdierbeheersing uit Haaksbergen!

bottom of page